Αρχείο άρθρων

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ

2015-09-21 09:06
Αφού συγκεντρωθούν τα φιστίκιια, ξεφλουδίζονται, πλένονται με ειδικό διάλυμμα, στεγνώνονται και ξηραίνονται σε σκιερό μέρος. Μετά μπαίνουν για να ψηθούν σε αλατούχο διάλυμμα για λίγη ώρα και στη συνέχεια σε φούρνους στους 80 βαθμούς μέχρι να απομακρυνθεί η υγρασία που έχει παραμείνει. Τέλος...

ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ ΜΕΛΙΟΥ

2015-01-21 10:46
Το μέλι έχει την τάση να κρυσταλλώνει. Είναι φυσικό φαινόμενο που δεν προξενεί καμία αλλαγή στην θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του μελιού. Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται εύκολα σε μπεν-μαρί χωρίς να χάσει καμία από τις θρεπτικές και βιολογικές του ιδιότητες. Πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό,...

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !

2015-01-18 00:00
Καλώς ορίσατε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα !!! Αρχές του 2015 το  Ginostimo έγινε e-shop ! Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και όχι μόνο ... τώρα με ένα ΚΛΙΚ κοντά σας ! Διαλέγουμε πάντα για εσάς την καλύτερη ποιότητα ... στην καλύτερη τιμή !!    Κάθε μέρα θα το εμπλουτίζουμε...